Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013

Δράσεις για το σχέδιο ΑΘΗΝΑ




Η Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Εκπαιδευτικού Προσωπικού του ΑΤΕΙ/Θ της 4/2/2013, με θέμα το συντονισμό δράσης για το Σχέδιο ΑΘΗΝΑ, αποφάσισε τη συγκέντρωση των μελών του Ιδρύματος την Τετάρτη 6/2 και ώρα 10:00 στο βιβλιοπωλείο ΙΑΝΟΣ, στην πλατεία Αριστοτέλους και την πραγματοποίηση πορείας.

Ο Σύλλογος φοιτητών του ΑΤΕΙ/Θ αποφάσισε επίσης συγκέντρωση την Τετάρτη 6/2 και ώρα 11:00 στο Υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης.

Την Πέμπτη 7/2 και ώρα 10:00, έχει προγραμματιστεί ανοικτή Συνέλευση του προσωπικού του ΑΤΕΙΘ, στην είσοδο του Ιδρύματος (εφόσον το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες).

Την Πέμπτη 7/2 και ώρα 13:00 θα γίνει ανοικτή Συνέλευση του τμήματος Ηλεκτρονικής, με τη συμμετοχή όλου του προσωπικού, εκπαιδευτικού (μόνιμου και με σύμβαση), διοικητικού, των μελών ΕΤΠ και των φοιτητών, με θέμα την κατάθεση ψηφίσματος ως προς την προτεινόμενη μεταφορά του τμήματος από τη Θεσσαλονίκη στις Σέρρες.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου