Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

Ηλεκτρονικά παιχνίδια για ουρητήρια.




Οθόνες video game πάνω από ουρητήρες και ένα σύστημα υπέρυθρης ακτινοβολίας το οποίο κατευθύνει τις κινήσεις του παιχνιδιού ανάλογα με το πού...στοχεύει όποιος «κάνει την ανάγκη του», εγκαταστάθηκε σε δημόσιες τουαλέτες στη Βρετανία.










Πρόκειται για το νέο προϊόν της εταιρείας Captive Media που έχει στόχο, σύμφωνα με τους κατασκευαστές του, να καλύψει το...κενό που υπάρχει στην αγορά των ουρητήρων.

Οι υπεύθυνοι της εταιρείας εκτιμούν πως θα ήταν χρήσιμο ακόμη και τη στιγμή που χαλαρώνει κάποιος για να ουρήσει, ο χρόνος του να μην πηγαίνει χαμένος και να κάνει κάτι δημιουργικό. Δηλαδή να παίζει ηλεκτρονικό παιχνίδι.

Το προϊόν λέγεται «ουροελεγχόμενη κονσόλα video game». Ο χρήστης μπορεί να την ελέγξει στοχεύοντας σε ειδικά αυτοκόλλητα που έχουν τοποθετηθεί «Δεξιά» και «Αριστερά». Τα αυτοκόλλητα διαθέτουν αισθητήρες υπέρυθρης ακτινοβολίας, συνδεδεμένους με την οθόνη του βιντεοπαιχνιδιού και έτσι ο χρήστης ελέγχει τις κινήσεις.

Είναι οι πρώτες τουαλέτες στοn κόσμο που διαθέτουν τέτοιου είδους τεχνολογία.

Στην Ιαπωννία, εδώ και χρόνια, οι τουαλέτες έχουν τη δυνατότητα ανάλυσης των ούρων κι εκτύπωσης των αποτελεσμάτων.

http://www.tanea.gr/kosmos/article/?aid=4676705







Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου