Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

SAMSUNG GALAXY S2 με μόλις 2 δολάρια..

Samsung: Μηνύσεις για πατέντες εσείς; Galaxy S II με... 2 δολάρια εμείς

Ενώ σε πολλά δικαστήρια ανα τον κόσμο βρίσκονται σε εξέλιξη οι δικαστικές διαμάχες μεταξύ της Apple και της Samsung εξαιτίας του γνωστού θέματος σχετικά με τις πατέντες, οι κορεάτες δεν έχασαν την ευκαιρία και θέλησαν να αντεπιθετούν εκ νέου με μια εντελώς διαφορετική κίνηση. Τί και αν δεν πέρασαν παρά μερικές μόνο ημέρες απο την επίσημη ανακοίνωση της νέας τεχνολογικής ναυαρχίδας της Apple, οι άνθρωποι της Samsung επέλεξαν να συνεχίσουν την κόντρα όχι στις αίθουσες των δικαστηρίων αλλά σε κάποια εμπορική οδό της πόλης του Σίδνευ της μακρινής Αυστραλίας.







Πιο συγκεκριμένα, οι κορεάτες προχώρησαν στη δημιουργία ενός προσωρινού καταστήματος λίγα μόλις μέτρα δίπλα απο το επίσημο Apple store του Σίδνευ. Επιπλέον, για την τρέχουσα και μόνο εβδομάδα ανακοίνωσαν πως η επιτυχημένη εμπορικά συσκευή της Galaxy S2 θα είναι διαθέσιμη έναντι του ποσού των 2 (!!) μόλις δολαρίων. Όπως είναι φυσιολογικό σχηματίστηκαν μεγάλες ουρές που σύμφωνα με πληροφορίες έφταναν μέχρι και την είσοδο του παρακείμενου Apple store. Δεν έλειψαν και αυτή τη φορά τα γνωστά φαινόμενα κατασκήνωσης έξω απο το κατάστημα της Samsung, κάτι που ενισχύθηκε απο το γεγονός ότι μόλις οι 10 πρώτοι τυχεροί κάθε μιας μέρας απο τις επτά θα έχουν το δικαίωμα να αγοράσουν τη συσκεύη σε αυτή την προνομιακή τιμή.

Είναι γεγονός πως η συγκεκριμένη κίνηση έχει ως στόχο την περαιτέρω προώθηση της συσκευής καθώς επίσης και την προσέλκυση πελατών της Apple. Τα πράγματα έγιναν πιο.. «ενδιαφέροντα» σήμερα καθώς άρχισαν να δημιουργούνται οι πρώτες ουρές έξω απο το κατάστημα της Apple, εκεί όπου την ερχόμενη Παρασκευή ξεκινά η επίσημη πλέον διάθεση του iPhone 4S. Σύμφωνα με μαρτυρίες ατόμων έγινε προσπάθεια «προσηλυτισμού» απο ανθρώπους της Samsung ώστε να αλλάξουν γνώμη και να κατευθυνθούν λίγα μέτρα παραπέρα στο κατάστημα των κορεατών και να επιλέξουν το Galaxy S2.

Σε κάθε περίπτωση, πρόκειται για μια επιθετική και πρωτότυπη κίνηση της Samsung έναντι του μεγάλου της ανταγωνιστή, έπειτα απο ένα μικρό διάστημα απο την απόφαση για απαγόρευση της κυκλοφορίας του νέου tablet της Samsung, Galaxy Tab 10.1 σ την αγορά της Αυστραλίας. Το πως θα συνεχιστεί η διαμάχη, γνωστή πλέον και ως patent war, καθώς και τι κατάληξη θα έχει παραμένει άσκηση για δυνατούς λύτες. Το μόνο βέβαιο είναι ότι θα μας απασχολήσει, δυστυχώς ή ευτυχώς, για πολύ ακόμα.

Διαβάστε περισσότερα: http://mantatanews.blogspot.com/2011/10/samsung-galaxy-s2-2.html#ixzz1lumfsMAD


Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου